AFSPRAAK MAKEN
NL FR EN

Vacature

ADVOCAAT-STAGIAIR

 

BESCHRIJVING VAN DE WERKOMGEVING

Ledeganck Advocatenkantoor is jong, groeiend en dynamisch. Het is gekenmerkt door een aangename en modern uitgeruste werksfeer. Het kantoor is ondermeer actief in herstructurering van ondernemingen en faillissementen.

Zowel Mr. Van Rompaey als Mr. Feytons, zijn als curatoren verbonden aan de Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Mr. Van Rompaey is tevens als curator verbonden aan de Nederlandstalige ondernemingsrechtbank te Brussel.

De hoofdvestiging van Ledeganck Advocatenkantoor bevindt zich in Westerlo op enkele minuten van de autostrade E313. In 2016 opende een bijkantoor in het hippe Antwerpen Nieuw-Zuid.


PROFIEL

Je bent master in de rechten en je hebt een gezonde interesse voor het recht. Je bent leergierig en service minded en je valt op door zelfstandigheid, professionalisme en resultaatsgerichte aanpak. Zowel ondernemingsrecht, insolventierecht als boekhouding interesseren je.

Je bent stressbestendig en een teamplayer maar kan tegelijkertijd zelfstandig dossiers afhandelen.

Je kan nauwkeurig werken en je houdt van deskundigheid en kwaliteit. Daarnaast ben je vlot en sociaal en wens je mee te werken aan de verdere groei van het kantoor.

Je talenkennis is een uitermate sterk pluspunt (Frans en Engels) en een vereiste voor medewerking aan faillissementen in het Brussels Gewest.


AANBOD

We bieden je een aangename professionele werksfeer met doorgroeimogelijkheden met veel ruimte voor persoonlijk initiatief.


ZIN IN EEN UITDAGING?

Stuur je sollicitatie met uitgebreid CV naar:
Ledeganck Advocatenkantoor
Zandberg 19
2260 Westerlo
info@ledeganck.com

 

 

Paul Van Rompaey