AFSPRAAK MAKEN
NL FR EN

Vacature

ADVOCAAT-MEDEWERKER

 

BESCHRIJVING VAN DE WERKOMGEVING

Ledeganck Advocatenkantoor is jong, groeiend en dynamisch. Het kantoor is onder meer actief in herstructurering van ondernemingen en faillissementen. Het goed op mekaar ingespeelde team verwelkomt vandaag versterking binnen de aangename en modern uitgeruste werkomgeving.

Zowel Mr. Van Rompaey als Mr. Feytons, zijn als curatoren verbonden aan de Ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout. Mr. Van Rompaey is tevens als curator verbonden aan de Nederlandstalige ondernemingsrechtbank te Brussel.

De hoofdvestiging van Ledeganck Advocatenkantoor bevindt zich in Westerlo op enkele minuten van de autostrade E313. In 2016 opende een bijkantoor in het hippe Antwerpen Nieuw-Zuid.


PROFIEL

Je bent master in de rechten en zowel ondernemingsrecht als insolventierecht kunnen je boeien, maar ook boekhouding interesseert je. Voorts ben je leergierig, service minded en resultaatsgericht. Je bent trots op het werk dat je zelfstandig afhandelt, maar je vindt het ook prettig om in team aan dossiers te werken. Je streeft naar kwalitatieve deskundigheid, je kan omgaan met stress en je hebt de ambitie om mee te werken aan de verdere groei van het kantoor.

Je talenkennis (Frans en Engels) en/of de wens om je hierin bij te schaven, is een belangrijk pluspunt in het kader van medewerking aan faillissementen in het Brussels Gewest.


AANBOD

We bieden je een transparante, professionele werksfeer en een uitmuntende begeleiding met doorgroeimogelijkheden en veel ruimte voor persoonlijk initiatief.


ZIN IN EEN UITDAGING?

Stuur je sollicitatie met uitgebreid CV naar:
Ledeganck Advocatenkantoor
Zandberg 19
2260 Westerlo
info@ledeganck.com